Allting är precis där det ska vara och allt känns logiskt.

Via Datea kan du köpa eller hyra alla typer av skrivare, kopiatorer, multifunktionsmaskiner och frankeringsmaskiner mm.

Datea ombesörjer service av de flesta kontorsmaskiner och samarbetar med auktoriserad servicepartner för Konica Minolta och OKI samt HP. För dessa fabrikat erbjuder vi, för de företag som önskar, även serviceavtal efter behov. Alla företag ser olika ut och behovet för kontorsmaskiner varierar. Därför har vi även tagit fram erbjudanden för olika behov. Hos oss får du hårdvara, support och service i ett och samma paket, med uppbackade och driftklara maskiner samt tillgång till service från dag 1.


Med kontorsmaskiner från Datea jobbar du effektivare än någonsin.

Vilken typ av skrivare som passar din verksamhet påverkas av hur många användare samt hur digital verksamheten är. Vi ser över ditt utskriftsbehov och skräddarsyr en lösning som innefattar rätt förbrukning av toner, papper och underhållsservice.
Intelligent övervakning av förbrukningsartiklar - Slut på toner får man alltid när det inte ska hända. Med intelligenta funktioner för automatisk mätaravläsning och övervakning av förbrukningsartiklar så hanterar Datea detta åt er. När en toner har ca 15-20% kvar levereras en ny till er automatiskt. Läs mer om Dateas Tonertjänst här.

Varför kontorsmaskiner från Datea?
Behovsanpassade serviceavtal!
Kostnadsfri övervakning av toners!
Tidsbesparande & kostnadseffektivt!

Copyright © Datea AB - Din IT, vårt ansvar!