Trivagårdens brandvägg & wifi

Mer om tekniken iTrivagården

Du kan slappna av lite extra när du kopplar upp dig till internet via Trivagårdens wifi. Även om tekniken i brandväggen ger dig ett bra skydd så ska du ändå alltid vara vaksam på vilka uppgifter du lämnar ut eller vilka länkar du klickar på.

Lite extra info om Trivagårdens brandvägg för den tekniskt intresserade: När du kopplar upp dig till internet via Trivagårdens wifi går all trafik via en trådbunden brandvägg med fem 1 Gb/s-portar. Brandväggen har ett avancerat operativsystem där Datea bland annat konfigurerat avancerade brandväggsregler och det är det som ger det där goa extra skyddet.

Den trådlösa accesspunkten som du kopplar upp dig till trådlöst är liten och diskret. Men låt inte utseendet lura dig, under skalet döljer sig en riktigt kraftfull accesspunkt för WiFi. Den stödjer WiFi 6 och har en aggregread bandbredd upp till 1.5 gigabit per sekund.

Lite extra info om Trivagårdens trådlösa accesspunkter för den tekniskt intresserade: En effektiv accesspunkt för större installationer med många klienter, eller för mindre installationer med få klienter. Går att installera den som Standalone (ensam accesspunkt) eller ansluta den till en kontroller där man enkelt provisionerar ut inställningar till alla accesspunkter samtidigt och ser detaljerad status om anslutna klienter, nätverk och WiFi-kvaliten. Hur smidigt som helst!

Trivagårdens trådlösa nätverk (SSID) heter Datea-wifi-Triva och lösenordet finns tillgängligt inne i Trivagårdens lokaler.

Datea AB - Din IT, vårt ansvar!

Copyright © Datea AB - Din IT, vårt ansvar!